Schrijf iets in het gastenboek

Peter

Fijn, binnenkort weer terug op de televisie.
En dat is met de volledige band en ensemble?

Marjan en Frans

Even tot Hier in Coronatijd: jullie waren er vooraf
nog wel zenuwachtig voor, maar dat bleek werkelijk niet nodig! Wat een geweldige serie was het weer.
We hopen dat er in het najaar weer live publiek mag
zijn, maar vooral dat het ensemble en de hele band weer aanwezig kunnen zijn.

Rob Janssen

Geweldig! Ik was vergeten, hoe goed dat was. Topnummer: Pietenpak. Muzikaal de top van Nederland!!! Rob Janssen

Annelien van Hemert

Knap programma weer, ‘Even tot hier’ ... mooi gemaakt heren! Go on GO ON

Tiny Laura Jo

Net terug van jullie voorstelling Pesetas in Heusden-Zolder. Prachtige locatie. Weer genoten van de show net als twee weken geleden in Maaseik.In een deuk gelegen. De Nokia tune zal bij ons blijven. Prachtige show, mooi decor en heel verrassende beelden op de schermen die opeens tot leven gewekt worden. Geweldig knap al die gitaarmuziek, instrumenten die jullie bespelen en de zang. De timing en het spel super knap gedaan. Zeer groot compliment. Veel plezier met jullie allerlaatste Pesetas op schrikkeldag 29 februari in Bergen op Zoom. Geniet er van. Wij kijken reikhalzend uit naar de volgende show.

Hennie

Gisteravond genoten van jullie voorstelling, was heel leuk!! Ik zou het wel eens leuk vinden om te zien wat er allemaal bij komt kijken. Kijkje achter de schermen van het begin af aan. Misschien een idee?

Evelyn

Gisteravond voor de derde keer Pesetas gezien en wederom genoten! Wat een geniale voorstellingen maken jullie toch!
Nu aftellen tot 'Even tot hier' weer van start gaat!

Esther Ravesloot

Van begin tot eind in een deuk gelegen. Waanzinnig leuke voorstelling (Pesetas) zojuist Amstelveen. Alles wat jullie maken is goud!

Jacqueline

Gisteren in Den Bosch ontzettend genoten. Wat een rasartiesten zijn jullie. Ik kijk uit naar jullie nieuwe show. Bedankt voor een geweldig avondje uit.

Karen, Gijs, Mees en Kas

Wat waren jullie geweldig gisteren met Stanley en de Menzo's! Steef, Martijn en Henry zijn ook super.
Mijn zoons zagen jullie voor het eerst en hebben met grote ogen zitten kijken en genieten, dank voor die evaring.
Fijne dagen en een geweldig 2020!

Rob Epping

Jullie zijn een groot komiek
ik lach me echt doodziek
mag ik jullie foto handtekening
iedereen hout met jullie rekening
Rob Epping
Burg Martensstraat 5
2806 CJ Gouda

Suzanne van der Velde

De eerste serie Even tot hier was geweldig maar de tweede niet minder! Echt iedere aflevering TOP! Mijn partner en ik werken beiden in de TV en muziekbusiness en zitten vaak heel kritisch TV te kijken/te luisteren.. Je weet een beetje wat er bij komt kijken om iets dergelijks te maken. Maar onze complimenten! We hebben van iedere aflevering genoten en bepaalde onderdelen meerdere keren teruggekeken:) Het zit erg knap in elkaar. Grote bewondering hoe jullie samen met het team iedere week zo'n creatief en actueel programma neerzetten onder die tijdsdruk, en met zoveel humor en grappige details. Muzikaal zit het ook erg goed in elkaar. De musical maar ook het onderdeel met de bekende zanger/zangeres die een oude hit met nieuwe tekst zingt is hilarisch! Alles klopt gewoon in iedere aflevering. Als er 1 programma ooit een Televizierring zou moeten krijgen dan is het wat ons betreft Even tot hier. Genoeg veren zo dachten we;) Succes met alles en in februari gaan we van jullie genieten in het theater. We zijn fan! :)

Kelsey en Noëlle

Beste Niels en beste Jeroen, hopelijk zijn jullie aan het genieten van jullie welverdiende rust. Wij zijn op 1 mei met z'n tweeën naar Pesetas in Heerlen geweest en hebben er enorm van genoten. Zo zeer zelfs dat we ook meteen kaartjes hebben gekocht voor Stanley en de Menzo's in de Oude Luxor in december. Nu is 22 december nog best ver weg en duurt de zomer nogal lang (ook al zijn we heel blij met een nieuw seizoen van Even Tot Hier), dus daarom wilden we jullie oude shows terugkijken. Want ja, we horen jullie wel op Spotify, maar we zien jullie niet hè. Helaas was dit makkelijker gezegd dan gedaan, want jullie shows staan nergens meer online en de dvd's zijn nauwelijks nog verkrijgbaar. Als nieuwe, trouwe fans vroegen wij ons af, weten jullie misschien waar de shows nog terug te kijken zijn? (Op NPO Start zijn de shows niet meer te zien, "Waarom mag iets wat mooi is niet gewoon even (ietsje langer) bestaan? ~Anton Meulman) Of hebben jullie misschien nog dvd's van jullie shows in een hoekje liggen die wij mogen kopen?

Veel liefs,
2 tweelingzusjes

P.S. sorry voor de grapjes

Van der Laan & Woe

Mail ons even, dan kunnen we kijken wat we kunnen doen!

MarlissaCharley

Wat een veelzijdig talent hebben jullie toch. Gisteren in carré jullie voor het eerst live gezien en dan valt het extra op hoeveel verschillende dingen jullie in zo'n show doen. Mijn complimenten! Maar stiekem vind ik het het leukst als het even misgaat en jullie gezicht verandert. Dan zijn jullie net echte mensen ;). En extra kuddos voor de tijd die jullie voor iedereen nemen na de show. Was mooi om te zien vanaf de zijkant. Maar nu genoeg veren ;). Geniet van de laatste show en daarna van jullie welverdiende rust :).

Geert & Carolien

Om de voetbalkater ietsje te verzachten.
Nog één nachtje slapen en dan....eindelijk weer optreden in magisch Carré.
Maak er samen twee mooie avonden van en geniet!